In afara de servicii legate de obtinerea finantarilor sau realizarea de planuri de afaceri firma noastra ofera o varietate de alte servicii de consultanta. Firmele-client uneori nu au personal specializat pe profilul economic, care sa poata face o analiza adecvata a firmei, a pietei in care opereaza aceasta sau care sa poata obtine diverse informatii importante legate de clienti, furnizori sau piata.

 

Ni se solicita frecvent sa realizam o prezentare multimedia “profesionista” de care clientul are nevoie pentru a convinge un client, un furnizor sau un partener de afaceri. Sau, la fel, sa facem un raport convingator, in care sa spunem ce vrea clientul sa comunice dar mai bine decat ar putea sa o faca el. Nu avem angajati in firma romancieri si nici nu realizam rapoarte false. Avem insa experienta utilizarii cuvintelor si astfel putem oferi servicii utile clientilor.

 

Alte servicii de consultanta:

  • Consultanta generala de management
  • Servicii vizand dezvoltarea afacerilor - analiza firmei, abordarea strategiei firmei, organizarea activitatilor.
  • Consultanta pentru startup-uri
  • Realizarea de prezentari, sustinerea acestor prezentari in fata partenerilor dvs. de afaceri
  • Relizarea de studii de piata si cercetari focalizate pe un anumit domeniu
 

Carbon Consult asigura servicii de valoare fiecarui client, mentinand o atmosfera stimulanta, creativa, prietenoasa, dar si plina de respect, care sa incurajeze comunicarea ideilor si munca in echipa, fara a compromite calitatea serviciilor.

Flash required