Carbon Consult ofera servicii de consultanta in afaceri si management din anul 2004. Firma se afla intr-un proces de continua dezvoltare. Ne preocupa pregatirea permanenta a membrilor echipei si gasirea celor mai bune solutii pentru problemele clientilor.
Pentru a atinge cele mai bune performante, compania noastra colaboreaza cu clientii pe intreg parcursul proiectului. Recunoastem ca nu stim de la inceput totul despre afacerea acestora sau despre domeniul in care care acestia activeaza, dar ne informam, invatam si aflam tot ceea ce este necesar pentru a colabora eficient si a atinge obiectivele fiecarui client in parte.
Firma este condusa de Tudor Ciumara, consultant senior si asociat la Carbon Consult SRL.
Aici puteti gasi mai multe informatii despre Tudor Ciumara.Aici puteti gasi mai multe informatii despre Tudor Ciumara.

Carbon Consult a aparut pe piata în 2004 si ofera servicii de consultanta de calitate întreprinzatorilor si societatilor comerciale.
Carbon Consult se afla într-un proces de continua dezvoltare. Ne preocupa pregatirea continua a membrilor echipei si gasirea celor mai bune solutii pentru problemele clientilor.
Pentru a atinge cele mai bune performante, compania noastra colaboreaza cu clientii pe întreg parcursul proiectului. Recunoastem ca nu stim totul despre afacerea dumneavoastra sau despre domeniul în care activati, dar suntem dispusi sa învatam împreuna, sa construim împreuna, pe scurt, sa colaboram eficient.

Scopul misiunii de consultanta

Misiunea noastra este de a va ajuta, de a va întelege, de a va oferi solutii pentru construirea si dezvoltarea afacerilor dumneavoastra.

A venit vremea ca firmele românesti sa concureze de la egal la egal cu cele din alte tari. Atât în România cât si în strainatate. Fenomenele globalizarii si integrarii ne pun în fata unei situatii deosebite: este mult mai usor decât în trecut sa patrunzi pe alte piete, la fel de usor cum este si pentru altii sa te concureze pe piata ta.

Companiilor românesti le pot lipsi multe: experienta, capitalul, cunostintele necesare pentru a concura firmele straine pe pietele lor nationale. Dar nu trebuie sa neglijam faptul ca si acestor firme straine le lipsesc unele lucruri: nici ele nu cunosc întotdeauna tot ce trebuie pentru a opera în România. În cele din urma învinge cel care are dorinta mai mare de a se impune, si de multe ori viata ne arata ca acesta nu este neaparat cel care a pornit de la cea mai buna situatie. De multe ori înving cei care nu au ca optiune esecul, cei care pornesc de jos si au ambitii mari.

Firma noastra este mica. Nu avem resursele marilor firme de consultanta. Nu va putem impresiona cu enumerarea birourilor noastre din lume si din tara. Putem însa sa ne dedicam afacerii dumneavoastra. Putem sa ne adaptam nevoilor dumneavoastra. Trebuie doar sa ne solicitati acest lucru.

Confidentialitatea

Garantam contractual confidentialitatea informatiilor comunicate de client sau obtinute pentru un client, chiar si dupa încetarea raporturilor de colaborare.

Flash required