Cine suntem?

Inca o firma de consultanta… Cu siguranta nu suntem asta.

FIRMA de consultanta… Nici chiar asa.

O firma de consultanta. Da. Suntem o firma de consultanta. Dar una din firmele reale, care au clienti reali, care ofera servicii si beneficii reale. Care se dezvolta, creaza colaborari pe termen lung cu clientii si inregistreaza succese impreuna cu acestia.

Carbon Consult SRL este deci o firma de consultanta in management. Suntem specializati in realizarea de planuri de afaceri, accesarea de finantari europene si consultanta generala de afaceri.

Avem o experienta de peste 5 ani pe piata romaneasca.

Misiunea noastra este de a va intelege afacerea si de va oferi solutiile potrivite pentru atingerea obiectivelor dvs.

Ce oferim?

Experienta

Profesionalism

Implicare

Identificarea surselor de finantare
Monitorizarea surselor de finantare
Furnizarea de informatii relevante referitoare la finantarea proiectelor dvs.
Realizarea planurilor de afaceri
Completarea documentaiilor pentru finantari
Realizarea de analize economice
Realizarea de studii de piata
Asistenta in elaborarea strategiilor firmei
Realizarea de rapoarte si prezentari

De ce noi?

80% dintre clientii nostri sunt clienti cu care am lucrat deja si care revin cu proiecte noi. In general dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii nostri, relatii bazate pe grija pentru afacerea clientului, implicare, flexibilitate si profesionalism.

Tratam fiecare client ca si cum ar fi singurul nostru client. Suntem flexibili - cautam sa intelegem problemele specifice ale fiecarui client si ne adaptam in functie de acestea. Ne implicam - succesul clientilor devine si succesul nostru.

Pe scurt: NE PASA.

Cum lucram?

Pentru a ne atinge obiectivele, colaboram cu clientii pe intregul parcurs al proiectului. Comunicam permanent cu clientii pentru a ne asigura ca nu ne indepartam de obiectivele proiectului. Realizam proiectele in etape distincte, astfel incat, prin comunicare, sa obtinem cele mai bune rezultate posibile.

Mai intai cautam sa intelegem ce vrea clientul sa obtina in urma misiunii de consultanta. Apoi strangem informatiile necesare, de la client sau din alte surse, astfel incat sa intelegem conditiile proiectului. Realizam apoi schite ale proiectului pe care le perfectionam discutandu-le cu clientul. In cele din urma finalizam proiectul oferind clientului un proiect care de obicei este mai bun decat ceea ce se astepta sa primeasca.

Flash required